Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2024. április 13. szombat - Ida napja van.
Keresendő kifejezés:
Interjú
ÓzdEz az interjú Bedő Gáborral készült, aki Ózdhoz közel 400km-re élt és még is ezt a várost választotta.
Interjú Fidrus Péterrel, Ózd város alpolgármesterével, akit korábban az Érpataki Modell képviselőjeként ismerhettünk meg.
ÓzdINTERJÚ a MaNDA főosztályvezetőjével, Képes Gáborral, aki az ózdi Digitális Erőműben 2016-ban megnyíló Digitális Kárpát-medence anyagát gondozza.
ÓzdMindenképpen akartam egy olyan napot szervezni, ami közösségi értéket teremt.
Sokszor elgondolkodom, hogy én milyen szerencsés vagyok. Hiszen, bár súlyosan mozgáskorlátozottként élem az életemet, az elmém, nincs korlátozva, csak a testem.
ÓzdÓzdon és a környező települések rendezvényein, ünnepségein gyakran feltűnik egy magas, szemüveges, mosolygós fotós
ÓzdKovács Gergellyel az Ózdszolg Nonprofit Kft még jelenlegi ügyvezető igazgatójával beszélgetek akinek köszönhetően a cégnél történt munkák országos hírnévre tettek szert.
ÓzdFekete-Vincze Beáta, aki 18 éves koráig Ózdon élt , gyerekkora óta nagyon szeret festeni, rajzolni. Kerékgyártó Mihály interjúja
Perge Gáborral az Európai Föderalista Párt ózdi elnökével beszélgetek
Kincsünk a gyermek. Talán az emberek már sablonként tekintenek e rövid mondatra. Mégis a benne lévő igazság az, ami értékessé teszi életünket.
ÓzdEz az interjú a József Attila Gimnázium egyik volt tanulójával készült. Tímea nagyon tehetséges remekül rajzoló fiatal hölgy.
Nem rég egy új bejelentés történt a Tégy Jót! Facebook-os oldalán. Miről is van szó?
ÓzdBátran mondhatjuk, hogy Ózdon a jelenlegi választási kampányban elszabadultak az indulatok.
ÓzdAzt mondták, szakmailag verhetetlen vagyok, viszont van egy nagyon nagy hibám: Nem tudom elfelejteni, hogy honnan jöttem! Egyszerű volt a válaszom
ExmouthA riport alanyomat, -akinek egyben a barátjának mondhatom magam- Andrea Suttillt, egy tengerparti sétára invitáltam. A helyszín egy Dél-Angliai kisváros, Exmouth.
Nem az a kérdés, hogy el lehet-e menni, hanem az, hogy el kell-e menni Magyarországról. Egyre többet tudunk arról, hogy miként gondolkodnak az országot elhagyók, tudjuk, hogy a londoni magyarság nem kíván hazajönni, azt is, hogy legtöbben több pénzért és jobb életért távoznak, mások viszont meneküln
ÓzdGyakran látom a legnépszerűbb közösségi oldalon, hogy Ózd egykor gazdaságilag mennyire toppon volt, a vasgyártás Mekkájaként tartották számon.
ÓzdItt a tavasz, a virágzó, illatozó fák csalogatják elő a rovarokat, a méheket. A kedélyeket olykor felborzolja egy elszabadult méhrajról szóló hír.
ÓzdGanyi Károllyal a Tégy Jót! vezetőjével, ötletgazdájával beszélgetek, akinek a munkáját a Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány segíti.
ÓzdAz ember társas lény, szükséges számára a közösség, csak ott képes létezni. Polgári László görög katolikus parókus azt írja, hogy „saját hitünk sem bírja ki tartósan a közösségi háttér nélkül”.
MAGÁNVÉLEMÉNY
ÓzdBízom benne, még szebb is lehet.
ÓzdAzon fáradozott, hogy fényt, szeretetet és boldogságot vigyen az őt hallgatók szívébe...
Cirka 10 éve vállalkozó vagyok, mindig tisztességesen adózó, szorgalmasan dolgozó "kis hangya", aki munkahelyet teremtett magának.
ÓzdMennek előre mechanikusan tiporva -ölve akár... vakon - nem értve és látva ki az ki előttük áll.
Behunyt szemhéjunk alatt felderengenek porló szeretteink elmosódott arcvonásai.
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben