Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2018. február 25. vasárnap - Géza napja van.
Keresendő kifejezés:
Interjú
ÓzdEz az interjú Bedő Gáborral készült, aki Ózdhoz közel 400km-re élt és még is ezt a várost választotta.
Interjú Fidrus Péterrel, Ózd város alpolgármesterével, akit korábban az Érpataki Modell képviselőjeként ismerhettünk meg.
ÓzdINTERJÚ a MaNDA főosztályvezetőjével, Képes Gáborral, aki az ózdi Digitális Erőműben 2016-ban megnyíló Digitális Kárpát-medence anyagát gondozza.
ÓzdMindenképpen akartam egy olyan napot szervezni, ami közösségi értéket teremt.
Sokszor elgondolkodom, hogy én milyen szerencsés vagyok. Hiszen, bár súlyosan mozgáskorlátozottként élem az életemet, az elmém, nincs korlátozva, csak a testem.
ÓzdÓzdon és a környező települések rendezvényein, ünnepségein gyakran feltűnik egy magas, szemüveges, mosolygós fotós
ÓzdKovács Gergellyel az Ózdszolg Nonprofit Kft még jelenlegi ügyvezető igazgatójával beszélgetek akinek köszönhetően a cégnél történt munkák országos hírnévre tettek szert.
ÓzdFekete-Vincze Beáta, aki 18 éves koráig Ózdon élt , gyerekkora óta nagyon szeret festeni, rajzolni. Kerékgyártó Mihály interjúja
Perge Gáborral az Európai Föderalista Párt ózdi elnökével beszélgetek
Kincsünk a gyermek. Talán az emberek már sablonként tekintenek e rövid mondatra. Mégis a benne lévő igazság az, ami értékessé teszi életünket.
ÓzdEz az interjú a József Attila Gimnázium egyik volt tanulójával készült. Tímea nagyon tehetséges remekül rajzoló fiatal hölgy.
Nem rég egy új bejelentés történt a Tégy Jót! Facebook-os oldalán. Miről is van szó?
ÓzdBátran mondhatjuk, hogy Ózdon a jelenlegi választási kampányban elszabadultak az indulatok.
ÓzdAzt mondták, szakmailag verhetetlen vagyok, viszont van egy nagyon nagy hibám: Nem tudom elfelejteni, hogy honnan jöttem! Egyszerű volt a válaszom
ExmouthA riport alanyomat, -akinek egyben a barátjának mondhatom magam- Andrea Suttillt, egy tengerparti sétára invitáltam. A helyszín egy Dél-Angliai kisváros, Exmouth.
Nem az a kérdés, hogy el lehet-e menni, hanem az, hogy el kell-e menni Magyarországról. Egyre többet tudunk arról, hogy miként gondolkodnak az országot elhagyók, tudjuk, hogy a londoni magyarság nem kíván hazajönni, azt is, hogy legtöbben több pénzért és jobb életért távoznak, mások viszont meneküln
ÓzdGyakran látom a legnépszerűbb közösségi oldalon, hogy Ózd egykor gazdaságilag mennyire toppon volt, a vasgyártás Mekkájaként tartották számon.
ÓzdItt a tavasz, a virágzó, illatozó fák csalogatják elő a rovarokat, a méheket. A kedélyeket olykor felborzolja egy elszabadult méhrajról szóló hír.
ÓzdGanyi Károllyal a Tégy Jót! vezetőjével, ötletgazdájával beszélgetek, akinek a munkáját a Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány segíti.
ÓzdAz ember társas lény, szükséges számára a közösség, csak ott képes létezni. Polgári László görög katolikus parókus azt írja, hogy „saját hitünk sem bírja ki tartósan a közösségi háttér nélkül”.
MAGÁNVÉLEMÉNY
FarkaslyukVisszatekintő rovatunkban Józsa Zoltán kollégánk írása 2002. november 04-én jelent meg.
ÓzdMilyennek látjuk önmagunkat, embertársainkat, mi alapján mondunk véleményt? Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata.
Ózd„A ritmus szabályos ismétlődések sorozata. Életünket, környezetünket teljesen áthatja, mindenhol megfigyelhető ez a természetes lüktetés: a természetben, a szervezetünkben, a cselekedeteinkben… ” Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata
Ózd„De Mi közmunkások vagyunk. Elégedetlenséggel a jövő álmaival még mindig.”
Ózd„Az ózdi postára tartok. Értesítést találtam a postaládámban, hogy ajánlott küldeményem érkezett, hát megyek és átveszem.” Szentandrássy Béla jegyzete.
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben