Próbáljátok ki, biztosan ízlene nektek is. Különleges, és igazán finom!
1,5 kg sertéshús (lehet kissé zsíros, csontos is)
8-10 db burgonya
4-5 gerezd fokhagyma
2 evőkanál paradicsompüré
2 dl víz
1 teáskanál őrölt csombor
só, bors
olaj
Elkészítése
A húst felszeleteljük, átkenjük a fűszerekkel, majd kiolajozott tepsibe tesszük. A burgonyát megtisztítjuk és mellé tesszük a fokhagymagerezdekkel együtt. A paradicsomszószt felöntjük a vízzel, belekeverjük a csombort és ráöntjük. 180 fokos sütőben 50-60 perc alatt készre sütjük. Időnként meg kell forgatni, hogy egyenletesen átsüljön!
Forrás: http://ketkes.com/
Kövess bennünket: Facebook oldalunk
Olvasta már?
- Kolbászos sörkorcsolya 15 perc alatt...
- Ezt érdemes megnézni a csokoládé csomagolásán...
Címlapon: