Kis - nagy finomság vasárnapra. Liktor Mária ajánlása Önöknek szívből.
Hozzávalók:
30dkg liszt,
6 dkg cukor,
6dkg olvasztott zsír,
1 tojás
1 dkg szalalkáli
Elkészítés:
Tejbe megáztatjuk a szalalkálit. Összegyúrjuk a hozzávalókat, 3 lapot sütünk belőle.
Krém:
8 dkg lisztet, 1 dl tejet, 2 tojást simára kikeverjük, 1/2 l tejet 1 cs. vaníliás cukorral, ízlés szerint cukorral feltesszük főni , hozzá adjuk a tejes lisztes tojásos pépet, keverés mellett sűrűre főzzük.
Ha kihűlt, a lapokra kenjük, tetejére porcukrot szórunk.
Kövess bennünket: Facebook oldalunk
Olvasta már?
- Kolbászos sörkorcsolya 15 perc alatt...
- Ezt érdemes megnézni a csokoládé csomagolásán...
Címlapon: