Fotó: http://b1gasztro.blog.hu
Íme egytepsis recept. Hirtelen felindulásból elkövetett vacsorának, de vendégvárónak is finom. És ezen az alapon a marinádoknak és a köreteknek csak az ízlésünk és a fantáziánk szab határt.
Fokhagymás-parmezános csirke és steak krumpli
Először tegyük a megmosott és steak burgonyának felvágott krumpliszeleteket a tepsibe egy sütőpapírra, amit vékonyan megkenhetünk olívaolajjal. Jöhetnek a fűszerek, elsősorban só és bors, és 15 percre tegyük be sülni a krumplit. Addig szeleteljük fel a csirkemellet, sózzuk és borsozzuk, valamint kenjük be az áttört fokhagymával. A krumplit söpörjük a tepsi széleire, és középre helyezzük a csirkeszeleteket, majd szórjuk meg parmezánnal és mehet vissza a sütőbe. Ennyi.
A fokhagymás-parmezános változat helyett készíthetjük úgy is, hogy a csirkemellre mozzarellaszeleteket- vagy golyókat helyezünk, és rá paradicsomkarikákat.
Az eredeti recept IDE KATTINTVA érhető el...
Kövess bennünket: Facebook oldalunk
Olvasta már?
- Kolbászos sörkorcsolya 15 perc alatt...
- Ezt érdemes megnézni a csokoládé csomagolásán...
Címlapon: