Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2024. április 14. vasárnap - Tibor napja van.
Keresendő kifejezés:
Portré
ÓzdAz Ózdon élő Engler István életútját végig kiséri a mély ívű vallásos hit,s ebből eredően az emberek és az értékek tisztelete.
ÓzdAz „öreg rocker” lélekben örök ifjú maradt, belső hite és jó humora ezt csak erősíti. Négy unokája van, akiket nagyon szeret. Mint mondta a zene mellett a humor a másik, ami a legfontosabb számára... Józsa Zoltán portréja Csépányi Sándorról.
A Borsod megyei Vadna településen élő Kovács Éva festőművésznek több sikeres kiállítása volt ebben az esztendőben. Életének fontos részévé vált a jótékonysági célból történő adományozás is. Józsa Zoltán beszélget Kovács Éva festőművésszel.
„Mert akinek a lelkivilága rendben van, az testileg is jól érzi magát.” Józsa Zoltán portréja Simon Zsókáról...
Azok akiket „elvetett” a sors viszont mégis büszkén vállalják ózdi gyökereiket.
Ózd„S ez is Ózd. Az eperfa, a tyúkudvar, a völgy, az emberek. Miközben írok, keresem az életnek az értelmét.” Józsa Zoltán portréja Kálnay Adélról.
ÓzdAz ózdi Olvasó volt a helyszíne Kormosné Kiss Ilona selyemfestő kiállításának 2017. november 18-án.
Ózd„Magunknak, gyermekeinknek, unokáinknak tartozunk azzal, hogy megörökítsük a város értékeit.” Józsa Zoltán írása.
Ózd„Magunknak, gyermekeinknek, unokáinknak tartozunk azzal, hogy megörökítsük a város értékeit.” Józsa Zoltán írása.
ÓzdJó két éve már annak, hogy néhány sor erejéig elmeditálhattam az Ózdi Magazin hasábjain arról a felvetésről, hogy „Normális dolog e a rendszerváltás után kommunistának lenni?!”
KissikátorKocsik László Csaba, Kissikátor polgármesterére valóban ráillik az a jelző, hogy sokoldalú ember.
Tehetsége és akaratereje mindig támasza a váltásban, ha új tevékenységeket, foglalkozásokat ismer meg. Józsa zoltán portréja Paksi Éváról...
Ujvári Zoltán Szilveszter ZOLA nem egy törtető alkat. "Sosem voltam olyan típus, akinek ha van egy célja, egy elképzelése, akkor azért mindig mindent görcsösen megtesz...
Azt nevezzük egyféle szempontból halálnak, hogy a dolgok változnak, mert amilyenek elmúlnak lenni, az a részük úgymond meghal.
Levente Péter negyven évesen jött rá, hogy éretlen felnőtt.
Túl volt a kamaszkoron Szekeres Adrien, amikor már tudta, hogy mit szeretne az élettől és mit nem. Amit gyerekként helyes és jó dolognak tartott, azt többnyire felnőttként is annak tartja.
Szakmai alázat és odaadás nélkül nincs semmi, semmiféle munkát nem érdemes elkezdeni alázat nélkül - vallja Kautzky Armand.
Aranyosi Péter nem tartja magát humoristának, neki a nagy elődök voltak a humoristák, akikre annyira felnézett. Ő csak egy ember, aki dumál.
Endrei Judit az idősödéssel kapcsolatos érzéseit, tapasztalatait megosztva, úgy véli, hogy nem elég hatvan évesen foglalkozni a korosodással, már negyven év körül tenni kell azért, hogy a későbbiekben aktív életet élhessen valaki.
BudapestSok évvel ezelőtt azt mondta neki egy barátja, hogy ő nem tud táplálkozni a közönség elismeréséből, a tapsból. Bocskor Bíborka erre ma már tudatosan figyel, hiszen ez egy adás-vétel.
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben