Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2017. december 12. kedd - Gabriella napja van.
Keresendő kifejezés:
Portré
Azok akiket „elvetett” a sors viszont mégis büszkén vállalják ózdi gyökereiket.
ÓzdJó két éve már annak, hogy néhány sor erejéig elmeditálhattam az Ózdi Magazin hasábjain arról a felvetésről, hogy „Normális dolog e a rendszerváltás után kommunistának lenni?!”
KissikátorKocsik László Csaba, Kissikátor polgármesterére valóban ráillik az a jelző, hogy sokoldalú ember.
Tehetsége és akaratereje mindig támasza a váltásban, ha új tevékenységeket, foglalkozásokat ismer meg. Józsa zoltán portréja Paksi Éváról...
ÓzdAz „öreg rocker” lélekben örök ifjú maradt, belső hite és jó humora ezt csak erősíti. Négy unokája van, akiket nagyon szeret. Mint mondta a zene mellett a humor a másik, ami a legfontosabb számára... Józsa Zoltán portréja Csépányi Sándorról.
Ujvári Zoltán Szilveszter ZOLA nem egy törtető alkat. "Sosem voltam olyan típus, akinek ha van egy célja, egy elképzelése, akkor azért mindig mindent görcsösen megtesz...
Azt nevezzük egyféle szempontból halálnak, hogy a dolgok változnak, mert amilyenek elmúlnak lenni, az a részük úgymond meghal.
Levente Péter negyven évesen jött rá, hogy éretlen felnőtt.
Túl volt a kamaszkoron Szekeres Adrien, amikor már tudta, hogy mit szeretne az élettől és mit nem. Amit gyerekként helyes és jó dolognak tartott, azt többnyire felnőttként is annak tartja.
Szakmai alázat és odaadás nélkül nincs semmi, semmiféle munkát nem érdemes elkezdeni alázat nélkül - vallja Kautzky Armand.
Aranyosi Péter nem tartja magát humoristának, neki a nagy elődök voltak a humoristák, akikre annyira felnézett. Ő csak egy ember, aki dumál.
Endrei Judit az idősödéssel kapcsolatos érzéseit, tapasztalatait megosztva, úgy véli, hogy nem elég hatvan évesen foglalkozni a korosodással, már negyven év körül tenni kell azért, hogy a későbbiekben aktív életet élhessen valaki.
BudapestSok évvel ezelőtt azt mondta neki egy barátja, hogy ő nem tud táplálkozni a közönség elismeréséből, a tapsból. Bocskor Bíborka erre ma már tudatosan figyel, hiszen ez egy adás-vétel.
A változatosság gyönyörködtet, főleg, ha a valaki a színművészetet választja hivatásául. Így van ezzel Csomor Csilla is, aki számtalan szerepben csillogtathatta már meg a tehetségét.
BudapestDobrády Ákos szép új világa mostanában sok új dologgal gyarapodott, többek között a Gatti di Amalfi formációval. Moldvai Márkkal közösen indult ez a produceri zenei banda, igyekeznek színvonalas mainstream slágereket előállítani tehetséges énekesekkel.
Sokan teszik fel a kérdést: Mi lett a Maksa Híradóval? Megszűnt?
Világ életében imádott enni, a pesti ízek, a hamburgerek, a gyorséttermi ételek mellé idővel jött egy kis alkohol, majd egyéb tudatmódosító szerek.
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben