Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2024. április 14. vasárnap - Tibor napja van.
Keresendő kifejezés:
Hasznos tippek
Senki sem szeret sorban állni a pénztárnál, hiszen a várakozással értékes perceket veszítünk. Különösen fájó ez egy hosszú munkanap után, amikor csak egy-két dologért ugrottunk be a boltba.
Ön is a hűtő ajtaján tárolja a tojásokat? Nem kellene. Bár kézenfekvő megoldás lenne a hűtő ajtaján lévő tárolókba tenni a tojásokat, a The Sun és a Daily Mail szakértőkre hivatkozva nem ajánlja.
Ezt a videót feltétlen nézd meg - érdemes! Nagyszerű ötletek!
Néhány jó tanács egy erdélyi nagyika közel évszázados virágápolási tapasztalataiból: filléres ötletektől a praktikus megoldásokig. És még sok minden másról.
ÓzdÉrdemes rajta elgondolkodni, hogy melyik a fontosabb. Nyilván mind a kettő szükséges a közlekedésben, én azért a látszani részt egy kicsit fontosabbnak tartom.
Bármilyen alaposan is mosogatunk, az edények alján egy idő után makacs lerakódás keletkezik. Nekieshetünk levakarni
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatása szerint az alábbi időszakokban lesz közoktatási szünet Magyarországon a 2017/18-as tanévben
Általában ellensége vagyok mindenféle pazarlásnak. Legyen szó energiáról, ételről, kertben megtermő gyümölcsről, zöldségről, fűszer- és gyógynövényről, vagy bármi másról.
Manapság már szinte minden témában szerveznek nyári táborokat, így talán nem jelent nehézséget megtalálni a gyermekünkhöz leginkább illőt.
A nyári időszakban egyre gyakoribbak a villámjelenségek, és a villámcsapás okozta károk. De mit tehetünk, hogyan védhetjük meg berendezéseinket?
Ne dobd a ku­kába, he­lyette in­kább ké­szíts be­lőle cso­dás de­ko­rá­ciót vagy aján­dék­tár­gya­kat! Imádni fogod eze­ket a prak­ti­kus öt­le­te­ket!
Egy jó háziasszony nem csupán sürög-forog a konyhában hanem mesteri praktikákkal nyűgözi le a családot. Most mutatunk néhányat ügyes megoldást!
A Locky néven ismert malware egy újabb változata a közösségi oldalakon terjed. Egy kép letöltése után a vírus gyakorlatilag használhatatlanná tesz a számítógépet
Ilyen prak­ti­kus öt­le­tet rit­kán ta­lá­lunk. A bo­rot­va­gyár­tók sírva tépik a ha­ju­kat, ami­ért ki­de­rült féltve őr­zött tit­kuk!
Szí­nes és a fehér tex­ti­lek­nél is tö­ké­le­te­sen mű­kö­dik! Több hó­napra ele­gendő ennyi mo­só­szer, így ko­moly össze­get ta­ka­rít­hatsz meg!
ÓzdA múlt héten egyik reggel, mikor mentem dolgozni, az Ív útról a Munkás útra érve, ahol az út 2x2 sávosra bővül jeleztem, és kezdtem kihúzódni a szélső sávba, ahogy az illik. Ám a következő pillanatban...Miksztai Zoltán iskolavezető tanácsai „autómobilban ülőknek”.
ÓzdA múlt héten egy kedves ismerősöm javasolta, hogy foglakozzak a körforgalommal, ami szerintem is szükséges, hiszen nemcsak a hét völgy városa, de a hét körforgalom városa is vagyunk!- Miksztai Zoltán iskolavezető tanácsai „autómobilban ülőknek”.
ÓzdSok minden gyorsan változik körülöttünk mostanában, itt azonban csak a közlekedéshez kapcsolódó változásokkal szeretnék foglalkozni. - Miksztai Zoltán iskolavezető tanácsai „autómobilban ülőknek”.
A parkolással kapcsolatban az első két kérdés a hol, és a hogyan? Kapásból lehetne rá válaszolni, hogy SZABÁLYOSAN. Miksztai Zoltán iskolavezető tanácsai „autómobilban ülőknek”.
A parkolással kapcsolatban az első két kérdés a hol, és a hogyan? Kapásból lehetne rá válaszolni, hogy SZABÁLYOSAN. Miksztai Zoltán iskolavezető tanácsai „auótbobilt-ban ülőknek”.
Kö­ze­le­dik min­den­szen­tek, te pedig bi­zo­nyára át­gon­dol­tad már, mi­lyen vi­rág­gal in­dulsz a te­me­tőbe. De vajon ho­gyan marad so­káig szép a csok­rod?
Fe­lejtsd el ezt a mí­toszt! Ezen­túl nem kell órá­kat vár­nod, és még az étel is egész­sé­ge­sebb lesz!
Nem is gon­dol­nád, mire hasz­nál­ha­tod még a mik­ró­dat! Trük­kök, for­té­lyok, hogy még könnyebb le­gyen az éle­ted a kony­há­ban.
Elő­for­dult már veled, hogy hónap kö­ze­pén el­fo­gyott az adat­ke­ret a mo­bi­lod­ról? Ezzel a trük­kel őrizd meg!
Könnyen elkövethetünk olyan hibákat, melyek a ruhák és a mosógép élettartamát is csökkenthetik.
A legyek, szúnyogok, darazsak, kullancsok ellen a legtermészetesebben és a legegyszerűbben erős illóolajokkal védekezhetünk.
Nem csak a telefonján használhatja a Facebook Messengert, sőt az alábbi program még s Facebook megnyitását sem igényli.
Mosópor, mosógél, sampon, tusfürdő, habfürdő, folyékony szappan… Mára rengeteg termék közül választhatunk a tisztálkodás, valamint a tisztítás érdekében.
A kések éle először mikroszkropikus méretekben ide-oda görbül, fokozatosan eltompul. Ha viszont rendszeresen feni konyhai eszközeit, megelőzheti, hogy köszörűshöz kelljen vinnie.
Főzés közben sokan dilemmázunk, és próbáljuk megérezni, hogy milyen ételhez milyen fűszer illik. A repertoár igen széles, megpróbálunk picit segíteni.
A fahamut az emberiség évezredeken át nagy becsben tartotta. Igen sokoldalú felhasználhatósága a háztartásokban nélkülözhetetlen volt.
Mikor kezdődik, meddig tart az idei őszi szünet? Mikor tartják a szakmai vizsgákat, és mikor indul az őszi érettségi? Hány szombati tanítási nap lesz ebben az évben? Itt vannak a legfontosabb dátumok.
Biztos ismersz már több olcsó és környezetbarát mosási lehetőséget is, ám én most a vadgesztenyével való mosás gyönyöreire szeretném felhívni a figyelmedet és az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat készülök megosztani Veled.
A hangyákat a legtöbben, mint a szorgalom és a kitartás szimbólumát ismerjük, de a kerti, vagy a házi „gyakorlatban” már nem annyira szeretjük őket.
Az slágertéma vitathatatlanul a rezsicsökkentés, ám mielőtt valaki azt hinné, hogy a békés zöld témák vizeiről a politika sötét és háborgó tengerére evezek, le kell szögeznem, hogy erről szó sincs.
Bárkivel előfordulhat olyan apró baleset, ami során vízbe ejti az okostelefonját.
Indulás előtt az első lépés, hogy átgondoljuk, mire lehet szükségünk a nyaralás során?
Ha kisgyermekünk ujjlenyomatait szeretnénk a tapétáról eltávolítani, át kell törölni a falat egy kis benzinnel, majd be kell szórni a foltot hintőporral (púderrel) és itatóspapíron keresztül megvasalni.
Az slágertéma vitathatatlanul a rezsicsökkentés, ám mielőtt valaki azt hinné, hogy a békés zöld témák vizeiről a politika sötét és háborgó tengerére evezek, le kell szögeznem, hogy erről szó sincs.
A burgonya - családias nevén: a krumpli - egyike a legnépszerűbb táplálékunknak.
Állásinterjúkon sok kínos kérdés el szokott hangzani, mint péládul a fizetéssel kapcsolatos elvárások, vagy az erősségeink, illetve gyengeségeink felsorolása.
Egészség - Életmód
Hogy hány évig élünk azt nagyban befolyásolja a genetika és a környezetünk, de néhány szokással mi is tehetünk azért, hogy hosszú, boldog életet éljünk.
Nehéz lenne olyan dietetikust találni, aki nem ajánlaná a zöldségek fogyasztását. Van viszont egy olyan zöldség, melynek fogyasztásakor a szakértők óvatosságra intenek.
A kullancsok fele fertőz valamilyen betegséggel – mondta a Magyar Kullancsszövetség elnöke az M1 műsorában.
Olyan mesterséges génhálózatot fejlesztettek ki svájci kutatók, amely a bőr alá beültetve egy anyajegy megjelenítésével képes jelezni a rák kialakulásának kockázatát.
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben