Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2017. április 29. szombat - Péter napja van.
Keresendő kifejezés:
Ózdi volán
Ózdi Volán menetrend
Ózdi Magazin | 2015.12.10. |

Helyi és helyközi közlekedés

A dokumentumokat a Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. bocsátotta rendelkezésünkre. Megtekintésükhöz az ingyenes Adobe Acrobat Reader programra van szükség, amely ide kattintva letölthető.


Ózd valósidejű utastájékoztató>>>

Helyi menetrend (2017. március 1-től)

Helyi menetrendi kiadványok>> ( ÚJ )

Helyközi menetrend>>( 2015. 12.13. )

Közlekedési jelzések magyarázata>>

További információ>>>


 Vonattal közlekedőknek>>

 


Olvasta már?


Címlapon:

Ózd Hogyan lettem ízig-vérig Trabantos? A veterán autós, buszos élet egyértelműen azon a márciusi napon kezdődött el igazán, amikor megismerkedtem Zolival...
A termékbemutatók veszélyeiről ad tájékoztatást az ELBIR aktuális kiadványa, illetve arról is, hogy miként kerülhetőek ki a csalók praktikái.
Ózd A Visszatekintés sorozatban az ózdi prímásról készült portrét ismerhetik meg az olvasók, mely 2003-ban jelent meg a Déli Hírlapban.
Ózd Naponta tartalmaz újabb és újabb csodákat. …és naponta felvetődik a kérdés bennünk: Mi lett volna, ha… ???
Az idei év Nagy változásokat hozz életünkbe. Ez most februárban el kezdődött! Kiara tanácsai...
Ózd Súlyos fenyegetéssel ösztönözte az irreálisan magas kamatra adott kölcsönök megfizetésére egy ózdi férfi a többgyerekes anyát.
Hirdetés!
Nagy Melinda tanácsai hölgyeknek a mostani szürke, egyhangú időben...
Helyi Hírek
ÓzdHogyan lettem ízig-vérig Trabantos? A veterán autós, buszos élet egyértelműen azon a márciusi napon kezdődött el igazán, amikor megismerkedtem Zolival
ÓzdAz összekészített maradék lopott holmiért tért vissza a fiú, amikor az ózdi rendőrök elfogták.
ÓzdAz Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. András 26 éves helyi lakossal szemben.
ÓzdAz Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. András 26 éves helyi lakossal szemben.
ÓzdÓzdi 56-ról szóló írása szerint a "gyárban kemény dolgok történtek". Október 29-én, az ottani "véres hétfőn" több gyilkosság, lincselés történt, majd a megtorlások is rettenetesek voltak
ÓzdSúlyos fenyegetéssel ösztönözte az irreálisan magas kamatra adott kölcsönök megfizetésére egy ózdi férfi a többgyerekes anyát.
ÓzdKissé nevetséges, talán kicsinyes, de annál bosszantóbb és rosszul eső, emberi dologról írnék most.
"MAGÁNVÉLEMÉNY"
Ózd Mélyebbre süllyedek. Ha a tenger közepén egy egyszemélyes mentőcsónakba ülök, mellettem pedig valaki fulladozik, mit tegyek?
Ózd Igaz Embernek megmaradni rögös utat jelent a mai hamis, képmutató világban. Csodabogárnak tartanak nézeteinkkel együtt. A másság gyakorta eltántorítja az embert környezetétől.
Ózd A lényeg, hogy befogadóvá és alkotóvá váljanak gyermekeink. Tudják értékelni mindazt a szépet a világban, amivel találkoznak.
Ózd A mesékben leegyszerűsödik a világ. Vannak a jók, és vannak a rosszak. Sokszor az életben is igyekszünk így meghatározni embereket, címkéket ragasztva rájuk.
Ózd Pedig biztos, hogy közülük is sokan szenvednek a magánytól. Nemcsak a magánnyal sújtott embertársaink igénylik együttérzésünket
Ózd „Ma a Vízöntő lesz a témám.” Kolozsi Ágnes gondolatai...
LÉLEKzetvétel - Darmai Zsuzsanna rovata
ÓzdAkkor csak komoly dolgokkal foglalkozzunk? Csak dolgozzunk, tanuljunk, csupa hasznos dolgot végezzünk? Nem gondolnám.
ÓzdA lélekzetvétel ugyanúgy hozzá kell, kellene, hogy tartozzon a mindennapi életünkhöz, mint a lélegzetvétel.
ÓzdÍgy is előfordul, hogy tévedünk, hogy vétkezünk, hogy megbántunk valakit. Igen, előfordul, de mégis nagy a különbség a szándékos ártás, és a véletlen bántás között.
ÓzdMi, állampolgárok, a politikánkat ne szavakkal vívjuk, hanem inkább tettekkel! Nem romboló tettekre gondolok, hanem arra, hogy szebbé tesszük... Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata és jegyzete...
ÓzdA vita hevében ritkán jutnak dűlőre az emberek, hiszen felfokozott érzelmi állapotban vannak, mindkét félnek véleménye van a dologról, és ahhoz körmük szakadtáig ragaszkodnak is.
KULT-KOR Emberek, értékek és normák
Borsodnádasd Az észak-borsodi városban, Borsodnádasdon élő és alkotó fegyvermestert sok ember ismeri az ózdi térségben...Józsa Zoltán portréja Járdán Józsefről
Ózd Két általam nagyon tisztelt ember Márton András (Fióka és Madármentés szervezet) és egy általunk jól ismert hölgy, Fazekas Ildikó (Herosz Ózdi Szervezete) is versenybe szállt.
„És a szavakkal szépen meg lehet festeni bármit.” Józsa Zoltán portréja Kovács L. Istvánról
„ha a betűk következtében megnyílik a lélek és a képzelet”
Ózd A lelki belsőmből fakadó érzések alakulnak át mondatokká.Józsa Zoltán jegyzete Pintér Istvánról...
Járdánháza Németh Istvánné Komáromy Mária 1955 óta él a Borsod megyében található Járdánházán. 40 éven keresztül az arlói általános iskolában tanított. Hosszú ideje a gyöngyfűzés profi művelője és oktatója
„igyekszem megörökíteni ami magával ragad ebből a csodálatos világból" Józsa Zoltán portréja Kovács Éva festőművészről
Ízvilág
Képről-képte mutatjuk, hogy készül! Tejfölből krém? Nem is gondolnád milyen jó! A vaníliás és csokis íz keveredése igazi ízélmény!
Ezt a magyaros rakott bundás zsemle receptet akkor szoktam elkészíteni, amikor pár maradék összegyűlik a hűtőben. Igazából az alapanyagokat úgy variálhatjuk, ahogy szeretnénk.
Fenséges sütemény, amivel alig van munka, 15 perc alatt elkészíthető, csak győzd kivárni amíg lehűl!
Igazi téli étel. Sertéshús, savanyúkáposzta sütőben készítve. A végeredmény pedig tulajdonképpen toroskáposzta lett, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy mindössze 10 percnyi emberi erőforrást igényelt…
Hasznos tippek
Ne dobd a ku­kába, he­lyette in­kább ké­szíts be­lőle cso­dás de­ko­rá­ciót vagy aján­dék­tár­gya­kat! Imádni fogod eze­ket a prak­ti­kus öt­le­te­ket!
Egy jó háziasszony nem csupán sürög-forog a konyhában hanem mesteri praktikákkal nyűgözi le a családot. Most mutatunk néhányat ügyes megoldást!
"EMBERI"
Ózd Számára nagyon fontosak az ózdi gyökerek, ez a fajta lokálpatriótizmus adja, táplâlja az impulzusokat az alkotó energiâk kibontakoztatásához.
Ózd Ózdról és környékéről szép fotói és videói révén nap mint nap közvetíti felénk.
Ózd
Pintér István videó...
Interjú
ÓzdEz az interjú Bedő Gáborral készült, aki Ózdhoz közel 400km-re élt és még is ezt a várost választotta.
Interjú Fidrus Péterrel, Ózd város alpolgármesterével, akit korábban az Érpataki Modell képviselőjeként ismerhettünk meg.
ÓzdINTERJÚ a MaNDA főosztályvezetőjével, Képes Gáborral, aki az ózdi Digitális Erőműben 2016-ban megnyíló Digitális Kárpát-medence anyagát gondozza.
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben