Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2017. augusztus 21. hétfő - Hajna,Sámuel napja van.
Keresendő kifejezés:
Ózdi volán
Ózdi Volán menetrend
Ózdi Magazin | 2015.12.10. |

Helyi és helyközi közlekedés

A dokumentumokat a Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. bocsátotta rendelkezésünkre. Megtekintésükhöz az ingyenes Adobe Acrobat Reader programra van szükség, amely ide kattintva letölthető.


Ózd valósidejű utastájékoztató>>>

Helyi menetrend (2017. március 1-től)

Helyi menetrendi kiadványok>> ( ÚJ )

Helyközi menetrend>>( 2015. 12.13. )

Közlekedési jelzések magyarázata>>

További információ>>>


 Vonattal közlekedőknek>>

 


Olvasta már?


Címlapon:

Ózd „A legújabb közbeszédbeli csemege,Városunk korrekt küllemű illemhelye.”Kónya Béla tolla...
Ózd A Liget Táncegyüttes egyik tagja, Szűcs Gergő ózdi születésű, itt is lakó fiatalember, aki itt kezdte a táncolást, szintén részese volt a produkciónak.
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatása szerint az alábbi időszakokban lesz közoktatási szünet Magyarországon a 2017/18-as tanévben
Augusztustól ismét pályázhatunk támogatásra új háztartási nagygép vásárlásához az Otthon Melege Program keretében.
Figyelem álláslehetőség!!!
Ózdon a Fortuna Gyógyszertár (Árpád vezér út 25.) szakasszisztens munkatársat keres. Érdeklődni a gyógyszertárban lehet hétköznapokon 10:00 és 17:00 között. Tel.: 06 48 472-729.
Ózd Jó két éve már annak, hogy néhány sor erejéig elmeditálhattam az Ózdi Magazin hasábjain arról a felvetésről, hogy „Normális dolog e a rendszerváltás után kommunistának lenni?!”
A nyári időszakban egyre gyakoribbak a villámjelenségek, és a villámcsapás okozta károk. De mit tehetünk, hogyan védhetjük meg berendezéseinket?
Helyi Hírek
Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.
ÓzdEgy közúti közlekedési baleset kapcsán kérnek segítséget a lakosságtól az ózdi rendőrök.
ÓzdA Liget Táncegyüttes egyik tagja, Szűcs Gergő ózdi születésű, itt is lakó fiatalember, aki itt kezdte a táncolást, szintén részese volt a produkciónak.
Ózd Az élet és testi épség megóvása érdekében a rendőr a gépjármű kerekére célzott lövést adott le.
"MAGÁNVÉLEMÉNY"
ÓzdEgy kellemes nyári nap városunk egyik multijába vitt az utam két sürgős termékért.
Aki úgy érzi, hogy ezzel a „cukiságommal” én most nagyon messzire hajítottam el azt a bizonyos sulykot... Bogdán Géza jegyzete
ÓzdAkiben dúl a szociális érzékenység, segítőkészség, gondoskodási kényszer, azok könnyen be is kapják a csalit.
ÓzdGyakran olvasom a közösségi oldalon, ahogy egyre többen a szívemhez oly közel álló szomszédos kis települést, Hangonyt méltatják. Sőt sokan fejtegetik, hogy ők mit csinálnak másképp. Kovács Gergely írása...
ÓzdAmikor nem tisztelik a munkádat, figyelmedet, szeretetedet, amit őszinte örömmel adtál át másoknak, mégha nem is a legjobb minőségben az alapokat tovább adva.
Kedves demokrata barátaim! Öntsünk tiszta vizet a pohárba. A Jobbik, nem egy ellenzéki párt!
LÉLEKzetvétel - Darmai Zsuzsanna rovata
Ózd„Sokszor felmerülnek a miértek, és nem tudunk válaszolni mindegyikre külön-külön.”
ÓzdTartsuk szem előtt, hogy ki is az a lelki kőszikla, akire érdemes felépíteni az életünket!
ÓzdSokszor mást mond az elmélet, és mást mutat a gyakorlat. Amit elméletben elképzelünk, nem biztos, hogy a gyakorlatban is működik.
ÓzdMondjuk a másiknak, hogy elfogadlak! Elfogadlak olyannak, amilyen vagy. Tudom nem vagy tökéletes, de én se vagyok az. Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata...
Visszatekintés - Józsa Zoltán rovata
ÓzdA General Electric ózdi üzeme az észak-borsodi város legnagyobb munkáltatója. A létesítmény zöldmezős beruházásként került átadásra 1998-ban.
ÓzdIfjú Vass Tibor, ózdi helytörténeti kutató sikeres alkotói munkásságának útját könyvek, publikációk és előadások fémjelzik. Józsa Zoltán rovata...
ÓzdSorozatunk mostani részénél az ózdi fejlesztő iskola életébe nyerhetnek bepillantást az olvasók. Józsa Zoltán rovata. A cikk a Tanító folyóirat 2008. októberi számában jelent meg.
KULT-KOR Emberek, értékek és normák
Borsodnádasd Az észak-borsodi városban, Borsodnádasdon élő és alkotó fegyvermestert sok ember ismeri az ózdi térségben...Józsa Zoltán portréja Járdán Józsefről
„igyekszem megörökíteni ami magával ragad ebből a csodálatos világból" Józsa Zoltán portréja Kovács Éva festőművészről
„És a szavakkal szépen meg lehet festeni bármit.” Józsa Zoltán portréja Kovács L. Istvánról
„ha a betűk következtében megnyílik a lélek és a képzelet”
Járdánháza Németh Istvánné Komáromy Mária 1955 óta él a Borsod megyében található Járdánházán. 40 éven keresztül az arlói általános iskolában tanított. Hosszú ideje a gyöngyfűzés profi művelője és oktatója
Ízvilág
Bár a jéghideg limonádé és a jeges tea igazán jól esik a kora nyári melegben és a szomjadat is csillapítja, ám a fogyókúrádnak egyáltalán nem kedvez. Íme 5 ízletes innivaló, amit bűntudat nélkül fogyaszthatsz.
Fenséges sütemény, amivel alig van munka, 15 perc alatt elkészíthető, csak győzd kivárni amíg lehűl!
Gyorsan kész, finom. A másnapot sosem éri meg.
Képről-képte mutatjuk, hogy készül! Tejfölből krém? Nem is gondolnád milyen jó! A vaníliás és csokis íz keveredése igazi ízélmény!
Ezt a magyaros rakott bundás zsemle receptet akkor szoktam elkészíteni, amikor pár maradék összegyűlik a hűtőben. Igazából az alapanyagokat úgy variálhatjuk, ahogy szeretnénk.
Hasznos tippek
Bármilyen alaposan is mosogatunk, az edények alján egy idő után makacs lerakódás keletkezik. Nekieshetünk levakarni
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatása szerint az alábbi időszakokban lesz közoktatási szünet Magyarországon a 2017/18-as tanévben
Általában ellensége vagyok mindenféle pazarlásnak. Legyen szó energiáról, ételről, kertben megtermő gyümölcsről, zöldségről, fűszer- és gyógynövényről, vagy bármi másról.
"EMBERI"
Ózd Számára nagyon fontosak az ózdi gyökerek, ez a fajta lokálpatriótizmus adja, táplâlja az impulzusokat az alkotó energiâk kibontakoztatásához.
Ózd Ózdról és környékéről szép fotói és videói révén nap mint nap közvetíti felénk.
Ózd
Pintér István videó...
Interjú
ÓzdEz az interjú Bedő Gáborral készült, aki Ózdhoz közel 400km-re élt és még is ezt a várost választotta.
ÓzdMindenképpen akartam egy olyan napot szervezni, ami közösségi értéket teremt.
Sokszor elgondolkodom, hogy én milyen szerencsés vagyok. Hiszen, bár súlyosan mozgáskorlátozottként élem az életemet, az elmém, nincs korlátozva, csak a testem.
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben