Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2018. február 25. vasárnap - Géza napja van.
Keresendő kifejezés:
Szálláshelyek
Szálláshelyek
Ózdi Magazin | 2014.07.08. |

[Helyi] hotelozd_500.jpg

Hotel Ózd 

Szálloda, Étterem, Kávézó
3600 Ózd, Ív út 9.
Tel.: 48/570-010 
Fax: 48/570-018
E-mail: info@hotelozd.hu 
www.hotelozd.hu 
Az étterem nyitva tartása: hétfő-szombat 9-22 óráig

 Szolgáltatásaik: A szálloda egy- és kétágyas szobákkal, apartmannal, valamint szabadidős programajánlatokkal várja vendégeit. (Csoportos kedvezmény igénybe vehető.) A hotel ideális helyszíne konferenciák, bankettek és családi rendezvények teljes körű lebonyolításának. 

Az étterem és kávézó nonstop bárral, hidegkonyhai készítményekkel és cukrászsüteményekkel, napi menüvel, illetve az étlap gazdag kínálatával várja vendégeit. Wi-fi hotspot van.


[Helyi] d7k_9882_500.jpg
 
Ady Endre Középiskolai Kollégium 
3600 Ózd, Bolyki főút 13. 
Tel.: 48/472-059 
Fax: 48/471-452 
E-mail: adykoll@jozsefa-ozd.sulinet.hu
 
 Szolgáltatásaik: A kollégiumban 25 darab 3 ágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére, elsősorban iskolai szünetekben és hétvégén. (Két tanulói szobához tartozik egy közös fürdőszoba.) Tanítási időszakban is igénybe vehető egy darab 2 ágyas vendégszoba.

[Helyi] d7k_9889_500.jpg
 
Árpád Vendégház
3600 Ózd, Árpád vezér út 22.
Tel.: 48/472-962, 30/99-55-112
 
 Szolgáltatásaik: A közelmúltban kialakított vendégház igényes, korszerű berendezéssel várja a vendégeket. Lefoglalható két darab 3 fős apartman jól felszerelt konyhával és saját zuhanyzóval. Az ifjúsági szállásrészben egy darab 16 fős – közös zuhanyzós – helyiség, valamint két darab 2 fős szoba áll rendelkezésre. Az épület alagsorában társalgó és klubhelyiség található.

[Helyi] d7k_9891_500.jpg
 
Zöld Panzió 
3600 Ózd, Bolyky Tamás u. 4. 
Tel.: 20/965-7030 
Tel./fax: 48/472-113
 
 Szolgáltatásaik: Ózd legszebb övezetében, a strandfürdő, a csónakázó tó és a városi sportlétesítmények szomszédságában található a panzió. Egy-kettő, illetve többágyas, fürdőszobás, televízióval, rádióval felszerelt szobák várják az ide látogatókat. A panzió vendégeinek zárt parkolási és kedvező árú étkezési lehetőséget biztosítanak.

[Helyi] d7k_9893_500.jpg
 
Strandfürdő és Kemping 
3600 Ózd, Bolyky Tamás út 6. 
Tel.: 48/472-520 
Fax: 48/471-532
 
 Szolgáltatásaik: gyönyörű, kulturált környezetben, a kiváló vízminőségű strand területén lévő épületben 15 fő részére tudnak szállást biztosítani (2 fős, pótágyazható apartman, 1-3 és 1-5 ágyas szobák fürdőszobával, illetve közös mosdóval, zuhanyzóval). A kétcsillagos kempingben sátorral, lakókocsival, lakóbusszal várják a vendégeket, akik számára áramot, automatamosógép-használatot és hűtőfiókot tudnak biztosítani.


Kövess bennünket: Facebook oldalunk

Olvasta már?


Címlapon:

Ózd Ózdon, valóságot reprodukáló helyszíneken tartották meg a borsodi rendőrkutyák képzését.
Ózd Légtechnikai fertőtlenítőrendszer kiépítésére és több higiénés fejlesztésre nyert pályázaton pénzt az ózdi Almási Balogh Pál Kórház.
Helyi Hírek
ÓzdMegtudtam tőlük többek között, hogy a forint hivatalos születésnapja 1946. augusztus 1.
A demokrácia a mások gondolkodásának megértése, elfogadása, benne való jelenlét és majd önmagunk ez utáni érték ítélete...
SzentsimonSok településrész elmondhatja magáról, hogy farsangi bált rendeznek. Dátum kiválasztva, az est után pedig kipipálva. Aztán minden megy tovább a maga útján.
"MAGÁNVÉLEMÉNY"
Ózd„Többségük egoizmusra épül, ezért nem fejleszt, inkább visszaránt - össze zsugorít! Ragyina Nikoletta tollából...
Ózd„Azt, hogy most e sorokat írhatom, annak köszönhetem, hogy kb. 25000 gén meghatároz engem.” Kovács Gergely jegyzete.
Ózd„És nem akárhol élek. Nem az indonéziai emberevők lakta dzsungelében. Nem is a jeges tundrán vagy a perzselő sivatag közepén, hanem Európa szívében.” Agócs László jegyzete.
Ózd„De Mi közmunkások vagyunk. Elégedetlenséggel a jövő álmaival még mindig.”
Ózd„Az ózdi postára tartok. Értesítést találtam a postaládámban, hogy ajánlott küldeményem érkezett, hát megyek és átveszem.” Szentandrássy Béla jegyzete.
LÉLEKzetvétel - Darmai Zsuzsanna rovata
ÓzdMilyennek látjuk önmagunkat, embertársainkat, mi alapján mondunk véleményt? Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata.
Ózd„A ritmus szabályos ismétlődések sorozata. Életünket, környezetünket teljesen áthatja, mindenhol megfigyelhető ez a természetes lüktetés: a természetben, a szervezetünkben, a cselekedeteinkben… ” Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata
ÓzdÉn kívánom, hogy fedezzék fel minél több könyv rejtélyes világát, tapasztalják meg szépségüket, érezzenek együtt a szereplőkkel, tanuljanak belőlük - Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata
ÓzdMikor mondhatunk sikeresnek valakit? Nem biztos, hogy aki kívülről sikeresnek látszik, az belülről is úgy érzi, és fordítva… Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata.
Ózd„Akinek sok van, annak még több kell, a pénz által hatalmat érez a kezében. De a pénzt, és valójában semmit nem vihetünk magunkkal, csupán a jellemünket„ Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata
"EMBERI"
A Borsod megyei Vadna településen élő Kovács Éva festőművésznek több sikeres kiállítása volt ebben az esztendőben. Életének fontos részévé vált a jótékonysági célból történő adományozás is. Józsa Zoltán beszélget Kovács Éva festőművésszel.
„Mert akinek a lelkivilága rendben van, az testileg is jól érzi magát.” Józsa Zoltán portréja Simon Zsókáról...
Azok akiket „elvetett” a sors viszont mégis büszkén vállalják ózdi gyökereiket.
Ózd„S ez is Ózd. Az eperfa, a tyúkudvar, a völgy, az emberek. Miközben írok, keresem az életnek az értelmét.” Józsa Zoltán portréja Kálnay Adélról.
ÓzdAz ózdi Olvasó volt a helyszíne Kormosné Kiss Ilona selyemfestő kiállításának 2017. november 18-án.
Visszatekintés - Józsa Zoltán rovata
FarkaslyukVisszatekintő rovatunkban Józsa Zoltán kollégánk írása 2002. november 04-én jelent meg.
ÓzdVisszatekintő rovatunk Józsa Zoltán mostani írása 2008-ban jelent meg az Észak-Magyarország című megyei napilapban.
ÓzdSokak által ismert ember az észak-borsodi városban Kerékgyártó Mihály. Intellektuális alkat, segítőkész ember. Józsa Zoltán rovata
KULT-KOR Emberek, értékek és normák
Borsodnádasd Az észak-borsodi városban, Borsodnádasdon élő és alkotó fegyvermestert sok ember ismeri az ózdi térségben...Józsa Zoltán portréja Járdán Józsefről
„igyekszem megörökíteni ami magával ragad ebből a csodálatos világból" Józsa Zoltán portréja Kovács Éva festőművészről
„És a szavakkal szépen meg lehet festeni bármit.” Józsa Zoltán portréja Kovács L. Istvánról
„ha a betűk következtében megnyílik a lélek és a képzelet”
Járdánháza Németh Istvánné Komáromy Mária 1955 óta él a Borsod megyében található Járdánházán. 40 éven keresztül az arlói általános iskolában tanított. Hosszú ideje a gyöngyfűzés profi művelője és oktatója
Ízvilág
Hirtelen felindulásból elkövetett vacsorának, de vendégvárónak is finom.
A legegyszerűbb hozzávalók felhasználásával negyedóra leforgása alatt olyan édességet süthetünk, amely még különlegesebbé teszi a teázás vagy kávézás élményét.
Ha fogytán vagy ötletekből mit ennél, de azért húsos, szeghalmi aprópecsenye recept!
El­in­dult igazi hó­dító út­jára az egyik legfinomabb és legkönnyebben elkészíthető ma­gyar étel! Vi­lág­szerte imád­ják a di­é­tá­zók.
Cso­dá­la­tos ka­rá­cso­nyi de­ko­rá­ció, ami nem­csak gyö­nyörű, de finom is!
Hasznos tippek
Ezt a videót feltétlen nézd meg - érdemes! Nagyszerű ötletek!
Néhány jó tanács egy erdélyi nagyika közel évszázados virágápolási tapasztalataiból: filléres ötletektől a praktikus megoldásokig. És még sok minden másról.
ÓzdÉrdemes rajta elgondolkodni, hogy melyik a fontosabb. Nyilván mind a kettő szükséges a közlekedésben, én azért a látszani részt egy kicsit fontosabbnak tartom.
Pintér István videó...
Interjú
ÓzdEz az interjú Bedő Gáborral készült, aki Ózdhoz közel 400km-re élt és még is ezt a várost választotta.
ÓzdMindenképpen akartam egy olyan napot szervezni, ami közösségi értéket teremt.
Sokszor elgondolkodom, hogy én milyen szerencsés vagyok. Hiszen, bár súlyosan mozgáskorlátozottként élem az életemet, az elmém, nincs korlátozva, csak a testem.
Hirdetés!
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben