Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2017. december 12. kedd - Gabriella napja van.
Keresendő kifejezés:
Megyei hírek
Tizennyolc év alatt 67 ezerrel csökkent Borsod-Abaúj-Zemplén megye lakossága, ez több, mint amennyien Egerben élnek
A láthatóság fontossága mellett hangsúlyozni kell, hogy az ittas járművezetők is magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.
VarbóA Varbói Közösségi Házban elvarázsolták, vidámabbá tették Mikulás délutánunkat az OMI zenés színház tagjai, akik műsorukkal elkápráztatták gyerekeket-szüleiket egyaránt.
Öröm, a sorstársak iránt érzett szeretet, barátság, jó hangulatban együtt eltöltött idő... Talán így lehetne jellemezni a Halmozottan Sérültek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szülőszövetség izgalommal teli Mikulásváró délutánját!
Megalakulásának 10. évfordulóját ünnepelte hétvégén a Halmozottan Sérültek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szülőszövetsége a Dubicsányi Volán Panzió dísztermében.
MiskolcA gombagyűjtés szabályaira figyelmezet a miskolci székhelyű Északerdő Zrt., amely az MTI-hez eljuttatott közleményében emlékeztet arra, hogy a gomba és az erdei vadgyümölcs szedését az erdőtörvény szabályozza.
Magyarország legismertebb barlangját már a kényelmes karosszékben ülve is megtekinthetjük – sőt, akár "sétálhatunk" is benne. A Google segítségével a Baradla-barlang egyik legszebb szakaszát járhatjuk be.
Idén újabb földalatti turisztikai attrakciókkal bővül az Észak-Magyarországi régió, ahol a turisztikai kereslet az országos átlagot meghaladó mértékben nőhet 2014-ben - mondta a Magyar Turizmus Zrt. regionális marketing igazgatója az MTI-nek.
MiskolcA népszerű énekes a miskolci gyermekotthon állami gondozott lakóit látogatta meg pénteken, hogy segítsen egy fiatalokat célzó prevenciós programban.
Putnok
Helyi Hírek
ÓzdEgy szabadnapon lévő rendőr fogott el kollégáival két férfit, akik egy Ózdon sétáló nőtől rabolták el a táskáját
ÓzdA Bajdázó Lekapcsolom a villanyt a fejemben című remekművét ózdi roma fiatalok értelmezték át. Hallgassák meg!
ÓzdA lakosság segítségét kérik az ózdi rendőrök az egyik helyi üzletben történt lopás elkövetőjének azonosításához.
ÓzdAz ózdi Olvasó volt a helyszíne Kormosné Kiss Ilona selyemfestő kiállításának 2017. november 18-án.
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben