Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2024. május 18. szombat - Alexandra,Erik napja van.
Keresendő kifejezés:
Megyei hírek
KazincbarcikaA mai napon ( 2018. január 12. ) Dr. Péter Mária klinikai addiktológiai szakpszichológus jóvoltából bepillanthattam a Kazincbarcikai Kórház Pszichiátrai Rehabilitációs Osztály életébe
VarbóA Varbói Közösségi Házban elvarázsolták, vidámabbá tették Mikulás délutánunkat az OMI zenés színház tagjai, akik műsorukkal elkápráztatták gyerekeket-szüleiket egyaránt.
Öröm, a sorstársak iránt érzett szeretet, barátság, jó hangulatban együtt eltöltött idő... Talán így lehetne jellemezni a Halmozottan Sérültek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szülőszövetség izgalommal teli Mikulásváró délutánját!
Megalakulásának 10. évfordulóját ünnepelte hétvégén a Halmozottan Sérültek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szülőszövetsége a Dubicsányi Volán Panzió dísztermében.
MiskolcA gombagyűjtés szabályaira figyelmezet a miskolci székhelyű Északerdő Zrt., amely az MTI-hez eljuttatott közleményében emlékeztet arra, hogy a gomba és az erdei vadgyümölcs szedését az erdőtörvény szabályozza.
Magyarország legismertebb barlangját már a kényelmes karosszékben ülve is megtekinthetjük – sőt, akár "sétálhatunk" is benne. A Google segítségével a Baradla-barlang egyik legszebb szakaszát járhatjuk be.
Idén újabb földalatti turisztikai attrakciókkal bővül az Észak-Magyarországi régió, ahol a turisztikai kereslet az országos átlagot meghaladó mértékben nőhet 2014-ben - mondta a Magyar Turizmus Zrt. regionális marketing igazgatója az MTI-nek.
MiskolcA népszerű énekes a miskolci gyermekotthon állami gondozott lakóit látogatta meg pénteken, hogy segítsen egy fiatalokat célzó prevenciós programban.
Putnok
Helyi Hírek
ÓzdA magyar vaskohászat legszörnyűbb tragédiája történt 1990. március 3-án, szombaton, az Ózdi Kohászati Üzemekben.
ÓzdFazekas László megtért megváltójához az árnyékvilágból.
ÓzdMegtudtam tőlük többek között, hogy a forint hivatalos születésnapja 1946. augusztus 1.
SzentsimonSok településrész elmondhatja magáról, hogy farsangi bált rendeznek. Dátum kiválasztva, az est után pedig kipipálva. Aztán minden megy tovább a maga útján.
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben