Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2024. július 20. szombat - Illés napja van.
Keresendő kifejezés:
Művészetek
ÓzdMár nem gondozza őket senki, elfelejtett emlékek. Lassan romba dönti sírjaikat az idő.
ÓzdKiállítás és könyvbemutató Ózdon. 2016.november 15-én 15 órától az ózdi Civilház lesz a helyszíne P Dányi Gabriella költő és festőművész tárlatának.
ÓzdCsipkés Róbert e-világot adja adja még sajgó szívünkbe...
ÓzdÓzd a hét völgy városa, csodálatos természeti környezetben terül el, a várost körbeölelik a dombok, ahonnét pazar panorámában gyönyörködhetünk.
Az FC Barcelonát és Messi nevét a világon mindenki ismeri. Azt viszont csak kevesen tudják idehaza, hogy az ötvenes évek Barcájának "Messijét" Kubala Lászlónak hívták.
ÓzdAz ózdi Nagy Havas István az egykor volt Ózdi Kohászati Üzemek nyugalmazott művezető-gépésztechnikusa a fafaragás és a rajzolás megszállottja - szinte gyerekkorától napjainkig.
Ózd Férfi és nő örök kapcsolatát a szerelmet jelenítették meg az Adorján Lajos terem színpadán, zenével, versekkel, tánccal.
Nagyon sokan készítenek – vesznek grincsfát, ezért íme a gricsfa eredete, története.
Komoly biztonsági hibát fedeztek fel a uTorrent programban.
Ha eddig azt hitte, hogy a csokoládé fehér, tej- vagy étcsokoládé lehet, tévedett. Néhány hónapja bemutatták a rubinvörös csokoládét.
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben