Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2019. február 22. péntek - Gerzson napja van.
Keresendő kifejezés:
Egészség-Életmód
Érdemes olvasni ha szkeptikusak vagyunk is...
Ózdi Magazin | 2017.06.25. |

A tudós több mint 60 éve felfedezte a rák gyógymódját és még mindig titokban tartják. Ezért!
Johanna Budwig, egy német tudós 1951-ben felfedezte a rák gyógymódját, de valószínűleg te még csak nem is hallottál róla. A tudóst 6 alkalommal jelölték Nobel-díjra , és 2 doktorátust szerzett, egyiket orvostanból a másikat gyógyszerészetből. Egész életét a rákos betegek gyógyításának szentelte, és a 90% -uk esetében sikereket ért el. Ezek a betegek mindenféle típusú rákban szenvedtek.

Természetes, nem mérgező összetevőket használt, amelyeknek nincs káros mellékhatása. Azonban a felfedezése nem volt nyereséges a gyógyszergyártók számára, ezért a gyógymódot titokban tartották, és sokan közülünk még ma sem hallottunk a Budwig gyógymódról és csodálatos sikeréről.

“A rákra adok választ, de az amerikai orvosok nem fognak meghallani. Eljönnek, megfigyelik a módszereimet, és elismernek. Aztán különleges üzletet akarnak kötni, hogy megvegyék a hallgatásomat, és sok pénzt keressenek. Nem adom el a gyógymódot, ezért minden országban nemkívánt ember vagyok “- mondta Dr. Budwig.

A rákgyógyászat alapja a hazugság!

Nem szabadna meglepődnünk, hogy a gyógyszeripar ezeket a felfedezéseket ismeri és szemmel tartja, mert ha egy rák gyógymódot találnak fel, olyan anyagok segítségével, ami mindannyiunk számára elérhető, akkor hogyan tudnának meggazdagodni? Ez a legjövedelmezőbb betegség az emberiség történetében, és minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy így is maradhasson.

A rák szentháromsága

Mindannyian ki vagyunk téve a túlzott mértékű mérgeknek, a sugárzásnak és az elsavasodásnak (a mérgek, gyószerek és a rossz táplálkozás miatt), és ez a szemtháromság élteti a rákot. A rákos sejtek ilyen környezetben fejlődnek a legjobban. Amikor ez az állapot eléri a végső stádiumot, testünk savas lesz, és a vér oxigén felvételének és szállításának képessége jelentősen csökken. Egészséges ember vérének oxigénszintje 98 és 100 között van, míg a rákos betegeknél megdöbbentő 60, pulzusmérővel mérve.

Az oxigén hiánya a rákos páciens vérében olyan hulladékokkal kerül helyettesítésre, mint a szén-dioxid. Ez oxigénhiányhoz és a tumorok kialakulásához valamint a sejtek mutációjához vezet. A sejtek azért mutálódnak, hogy ilyen körülmények közt mégis energiát nyerjenek a cukor feldolgozásának folyamatához. Ez a biokémiai szempontból “tiszta” folyamat, és a fermentációs hulladéktermékek, amelyek felszaporodnak a szövetekben, még nagyobb toxicitást okoznak. Ez még inkább savassághoz és a sejtek oxigénhiányához vezet. Mindez elkerülhetetlenül okozza a rákos sejtek elszaporodását. Ezek az állítások nem kitalációk, hanem valódi tudományos meggyőződésen alapulnak, és a Nobel-díjas 1932-ben, Dr. Otto Warburg bizonyította be.

A rák elleni küzdelem legfontosabb eszköze az oxigén, és Dr. Budwig követi ezt az elvet. Az ő protokollja magában foglalja az oxigénellátás növelését és a test pH-szintjének lúgos állapotba állítását, és sokkal eredményesebb, mint bármely más kezelés. Miután sikerült lúgos környezetet teremteni a szervezetünkben, vérünket oxigénnel pumpáljuk, ami a mutált ráksejtek kiéheztetéséhez és halálához vezet.
A Budwig protokoll a lenmagolaj és a túró keverékének használatán alapul. Azt is felismerte, hogy az úgynevezett “egészséges” diéták, a zsíroktól megfosztva, többet ártanak, mint használnak, Megszüntette az egészségtelen zsírokat és ételeket, amelyek csökkentik az oxigén szintjét, és az egészséges, gyógyító élelmiszerekre koncentrált. Kiemeli a napfény hatásának fontosságát, mivel ez a D3 természetes forrása – és megfelelő mennyiségben rákellenes vitamin.

A Budwig-féle rákellenes gyógymód

Dr. Budwig gyógymódja két szakaszból áll. Az első szakasz természetes folyamat, ahol a túróban lévő szulfhidrilcsoportok és a lenmagolajban lévő telítetlen zsírsavakhoz kötődnek egymáshoz. Dr. Budwig úgy találta, hogy a szervezet a lenmagolajból a pontos mennyiségű Omega-3-t szintetizálja, amire a szervezetnek szüksége van. “Ezeknek a zsírsavaknak a hiányában a légzőszervek nem képesek működni, és a személy megfullad, még akkor is, ha oxigénben gazdag levegőt kap. Ezeknek a telítetlen zsírsavaknak a hiánya számos fontos funkciót hátráltat. Először is csökkenti a rendelkezésre álló oxigén felvételét. Nem tudunk túlélni levegő és élelmiszer nélkül; És ezek nélkül a zsírsavak nélkül sem tudunk túlélni. ” Az általa tervezett gyógymódot általában szájon át fogyasztották, de végstádiumú esetekben Dr. Budwig a lenmagolajat eném formában adagolta.

A Budwig-módszer második szakasza egy speciálisan tervezett étrend körül forog, amelyet legalább 6 hónapig kell követni.

A megoldás!

Keverjünk össze 1 evőkanál lenolajat és 2 evőkanál szerves, alacsony zsírtartalmú túrót 50 kg testsúlyonként. A dózist azonban az egyedi tünetek és a betegség súlyossága szerint kell beállítani.

Egy percig keverd a lenmagolajat és a túrót egy merülő keverővel, ne próbálkozzon manuálisan. Csak egy keverőgép adhatja meg a szükséges konzisztenciát. Ezután egy csésze kávéhéjba néhány evőkanál barna vagy aranyfehér magot kell darálni egy percig, hogy egy levegős, port kapjunk. Öntsük a keveréket egy tálba, és adjunk hozzá olaj- és túró keveréket. Mindent össze kell keverni egy fakanállal (nem fém), amíg össze nem keveredik teljesen. Vegyük be a gyógyszert naponta egyszer!

A táplálkozás és további tippek!

Mindenképp gondoskodj az elegendő mennyiségű napsütésről. Az elme és a test gyógyulásának ösztönzése érdekében;
Csak tisztított vizet igyál a kúra alatt;
Iktasd ki a húst, a cukrot és az állati zsírt a táplálkozásodból;
Az elkészítést követően azonnal el kell fogyasztani az ételt;
Távolíts el minden előre elkészített ételt az étrendedből;
Frissen őrölt lenmagot 15 percen belül el kell fogyasztani;
Csak friss és bio gyümölcsöket és zöldségeket fogyassz;
Keverjük a túrót és a lenmagolajat 2: 1 arányban, és keverjük össze, amíg teljesen sűrű pépet nem kapunk;
Ne adjunk hozzá más összetevőket, amíg teljesen össze nem kevertük;
Ne fogyassz más gyógyszert a kúra alatt.

Budwig könyvei

Dr. Budwig hat könyvet írt a témában:

Az olajfehérje-szakácskönyve (Öl-Eiweiß-Kost) Sensei Verlag (2000)
Rák – A probléma és a megoldás (Krebs Das Problem und die Lösung) Sensei Verlag (1999)
A lenolaj, mint valódi segítség az arthritis, a szívinfarktus, a rák és egyéb betegségek ellen (Fette als wahre Hilfe gegen Arteriosklerose, Herzinfarkt, Krebs) 1972

Forrás: magicalrecipesforhealthylife.com/aztbeszelik.com

És alább egy videó az angolul tudóknak:Kövess bennünket: Facebook oldalunk

Olvasta már?

- Öt szokás, amivel meghosszabbíthatja az életét...

- Ez a legegészségtelenebb zöldség...

- Kullancsszövetség: a kullancsok fele fertőz...

- Mesterséges anyajegy segíthet a rák felismerésében...


Címlapon:

Ózd Az információ rohamléptekben, és széles körben terjedhet. De sokszor a valótlanságok, a hazugságok terjednek így. Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata.
Ózd Igazából ami megdöbbent, az, hogy a kislány szemmel láthatóan megszokta már a történteket. Szentandrássy Béla jegyzete.
Sziréna
ÓzdA magyar vaskohászat legszörnyűbb tragédiája történt 1990. március 3-án, szombaton, az Ózdi Kohászati Üzemekben.
ÓzdFazekas László megtért megváltójához az árnyékvilágból.
"MAGÁNVÉLEMÉNY"
ÓzdMennek előre mechanikusan tiporva -ölve akár... vakon - nem értve és látva ki az ki előttük áll.
ÓzdKik vagyunk Tisztelünk bármit mert köveket teszünk és koszorúkat helyezünk és közben csakis adunk egy napot, mert kell...
Ózd„De Mi közmunkások vagyunk. Elégedetlenséggel a jövő álmaival még mindig.”
ÓzdIgazából ami megdöbbent, az, hogy a kislány szemmel láthatóan megszokta már a történteket. Szentandrássy Béla jegyzete.
ÓzdDe mi van akkor, ha az ember az agyi fejlődésével, magasabb intelligenciájával eljut egy olyan pontra, amikor saját egója azt mondatja vele, hogy a gyerekvállalás felesleges teher? Kovács Gergely jegyzete...
LÉLEKzetvétel - Darmai Zsuzsanna rovata
ÓzdAz információ rohamléptekben, és széles körben terjedhet. De sokszor a valótlanságok, a hazugságok terjednek így. Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata.
ÓzdNe adjuk fel könnyen, ne mondjuk, hogy már késő! Még lehet esélyünk... Még megoldódhat a problémánk...
ÓzdFontos, hogy jól gondoljuk át, mi az, amihez tartozni akarunk, ki az, akit követünk. Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata
ÓzdA szabadság sokszor nem külső tényezőktől függ, hanem a belsőnktől, hogy a lelkünk mennyire szabad. Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata
ÓzdA gyermek is szépen fejlődik ha megkapja a szükséges feltételeket, és egyszer talán meg is érik, ha nem is pontosan az érettségire… Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata
"EMBERI"
A Borsod megyei Vadna településen élő Kovács Éva festőművésznek több sikeres kiállítása volt ebben az esztendőben. Életének fontos részévé vált a jótékonysági célból történő adományozás is. Józsa Zoltán beszélget Kovács Éva festőművésszel.
„Mert akinek a lelkivilága rendben van, az testileg is jól érzi magát.” Józsa Zoltán portréja Simon Zsókáról...
Azok akiket „elvetett” a sors viszont mégis büszkén vállalják ózdi gyökereiket.
Ózd„S ez is Ózd. Az eperfa, a tyúkudvar, a völgy, az emberek. Miközben írok, keresem az életnek az értelmét.” Józsa Zoltán portréja Kálnay Adélról.
ÓzdAz ózdi Olvasó volt a helyszíne Kormosné Kiss Ilona selyemfestő kiállításának 2017. november 18-án.
Visszatekintés - Józsa Zoltán rovata
ÓzdA cikk megjelenése óta eltelt közel 16 év, s lehetne kérdéseket jogosan feltenni. Mi történt, mi maradt a gyárból az eltelt idő függvényében? /a szerk./
FarkaslyukVisszatekintő rovatunkban Józsa Zoltán kollégánk írása 2002. november 04-én jelent meg.
ÓzdVisszatekintő rovatunk Józsa Zoltán mostani írása 2008-ban jelent meg az Észak-Magyarország című megyei napilapban.
KULT-KOR Emberek, értékek és normák
Borsodnádasd Az észak-borsodi városban, Borsodnádasdon élő és alkotó fegyvermestert sok ember ismeri az ózdi térségben...Józsa Zoltán portréja Járdán Józsefről
„igyekszem megörökíteni ami magával ragad ebből a csodálatos világból" Józsa Zoltán portréja Kovács Éva festőművészről
„És a szavakkal szépen meg lehet festeni bármit.” Józsa Zoltán portréja Kovács L. Istvánról
„ha a betűk következtében megnyílik a lélek és a képzelet”
Járdánháza Németh Istvánné Komáromy Mária 1955 óta él a Borsod megyében található Járdánházán. 40 éven keresztül az arlói általános iskolában tanított. Hosszú ideje a gyöngyfűzés profi művelője és oktatója
Ízvilág
Szinte bármikor jöhet, mindig finom, és mindig rengeteg fogy el belőle.
Napjainkban a csokoládé csomagolásán feltüntetik a kakaó arányát, de mi a különbség a 80 és a 60 százalékos között, és miért egészségesebb az előbbi?
Ha unja már a hagyományos születésnapi tortákat, jó hírünk van.
Hirtelen felindulásból elkövetett vacsorának, de vendégvárónak is finom.
A legegyszerűbb hozzávalók felhasználásával negyedóra leforgása alatt olyan édességet süthetünk, amely még különlegesebbé teszi a teázás vagy kávézás élményét.
Hasznos tippek
Senki sem szeret sorban állni a pénztárnál, hiszen a várakozással értékes perceket veszítünk. Különösen fájó ez egy hosszú munkanap után, amikor csak egy-két dologért ugrottunk be a boltba.
Ön is a hűtő ajtaján tárolja a tojásokat? Nem kellene. Bár kézenfekvő megoldás lenne a hűtő ajtaján lévő tárolókba tenni a tojásokat, a The Sun és a Daily Mail szakértőkre hivatkozva nem ajánlja.
Ezt a videót feltétlen nézd meg - érdemes! Nagyszerű ötletek!
Pintér István videó...
Interjú
ÓzdEz az interjú Bedő Gáborral készült, aki Ózdhoz közel 400km-re élt és még is ezt a várost választotta.
ÓzdMindenképpen akartam egy olyan napot szervezni, ami közösségi értéket teremt.
Sokszor elgondolkodom, hogy én milyen szerencsés vagyok. Hiszen, bár súlyosan mozgáskorlátozottként élem az életemet, az elmém, nincs korlátozva, csak a testem.
Helyi hírek
ÓzdA magyar vaskohászat legszörnyűbb tragédiája történt 1990. március 3-án, szombaton, az Ózdi Kohászati Üzemekben.
ÓzdFazekas László megtért megváltójához az árnyékvilágból.
ÓzdMegtudtam tőlük többek között, hogy a forint hivatalos születésnapja 1946. augusztus 1.
SzentsimonSok településrész elmondhatja magáról, hogy farsangi bált rendeznek. Dátum kiválasztva, az est után pedig kipipálva. Aztán minden megy tovább a maga útján.
ÓzdEz az esemény sajnálatos módon nem arról híres, hogy egymást tapossák az emberek a jobb helyekért a színházterem ajtajában.
Legfrissebb
Hirdetés!
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben