Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2019. március 20. szerda - Klaudia napja van.
Keresendő kifejezés:
Ezoterika
Napi horoszkóp - 2015. január 25.
Ózdi Magazin | 2015.01.25. | noiportal.hu

Mit jósolnak Önnek a csillagok mára...
Napi horoszkóp

2015. január 25.


Kos
Kedves Kos! Kicsit bolondos kedvedben vagy ezen a vasárnapon. Ezért ne csodálkozz, ha összevásárolsz egy csomó felesleges holmit. Ma ebben leled örömödet. Az esti meghívást ne mondd le, hiszen – amilyen szerencséd van – érdekes ismeretségeket köthetsz. Talán a várva várt Oroszlán is feltűnhet a láthatáron.

Bika
Kedves Bika! Megülős fajta vagy, nem szívesen mozdulsz. Ha megkedveled a helyeket, embereket, igen nehezen válsz meg tőlük. A bizonytalan ismeretlen nem vonz delejes erővel, inkább elbizonytalanít. Úgyhogy nincs más kiút, mérlegre kell tenned a költözésed mellett, és ellen szóló érveket, körülményeket.

Ikrek
Kedves Ikrek! Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, amiért csakis önmagadat okolhatod. Ahelyett, hogy belátnád hibáidat, mindenáron bűnbakot keresgélsz, és ezzel a magatartásoddal csak tovább mélyíted a szakadékot környezeted és önmagad között. Építs hidat, mely átíveli a szakadékot, és te lépj rá elsőként.

Rák
Kedves Rák! Engedd szabadjára képzeletedet, ne állíts magadnak korlátokat! Van azokból úgyis elég. Légy felszabadult és barátságos! Ne hallgass senkire, aki jókedved láttán sötét jóslataival próbálja meg kedvedet szegni. Ma semmiképpen se feledkezz meg szeretteidről, inkább oszd meg velük is jó kedvedet.

Oroszlán
Kedves Oroszlán! Az Oroszlán köztudottan családszerető lény. Arról már igazán nem tehet, hogy alig jut ideje ezt bizonygatni. De talán ma! Ne törd a fejedet kibúvókon, és házon kívüli elfoglaltságokon. Számtalan tennivaló vár rád otthon is. Ha eddig mosolyszünet volt, hidd el, estére minden rendbe jöhet.

Szűz
Kedves Szűz! Rendkívül jó kondícióban vagy, remekül érzed magad. Úgy gondolod, ez feljogosít arra, hogy olyasmibe belevágj, amiről máskor álmodni sem mernél. Vigyázz, nem biztos, hogy mindig ki kell aknáznod a kínálkozó lehetőségeket. Jusson eszedbe: adódhat olyan helyzet, amikor szükség lesz tartalékokra.

Mérleg
Kedves Mérleg! Eseménytelenül, mi több, unalmasan telik el ez a vasárnap. Már-már szeretteid idegeire mész, mert nagyon rosszul viseled az ilyen csendes, üres napokat. Amíg azon munkálkodsz, hogy összehozz valami elfogadható programot, az alatt észre sem veszed az önmaguktól feltárulkozó lehetőségeket.

Skorpió
Kedves Skorpió! A hónap utolsó napjai Skorpiók életében akár vízválasztó is lehet. El kell határozniuk, hogy merre indulnak el, kivel társulnak, vagy kitől szabadulnak meg. Túlságosan nem bízhatsz a véletlenben, ezért alaposan körül kell nézned, nehogy csapdába ess. Most inkább csak futó kalandokban reménykedhetsz.

Nyilas
Kedves Nyilas! A mai barátságtalan napon jól teszed, ha nem szősz nagyravágyó terveket. Hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek veled. Többen is megkeresnek, választhatsz, kivel mész és mit csinálsz. Régi barátok, barátnők is felbukkanhatnak, és estére még buliba is invitálhatnak. Szerencsés este ígérkezik.

Bak
Kedves Bak! Adott annak a lehetősége, hogy barátaid, szeretteid körében jól érezd magad. Mindössze egy intelem kapcsolódik a mai naphoz: semmit ne vigyél túlzásba! A túlzott alkoholfogyasztás tönkreteheti közérzetedet, mert érzékennyé vált szervezeted könnyebben reagál rá. Kirándulásra is kiváló ez a nap.

Vízöntő
Kedves Vízöntő! A viharfelhők elvonultak, a nap ismét kisütött nálad. Csupán az egymást méregető-kerülgető, óvatos együttlét emlékeztet arra, hogy tegnap még igen csak „dühöngtek az elemek”. Ma mindenesetre olyan vagy, mint a kezes bárány. Vannak ilyen napok, és még csak nem is a legrosszabbak közül valók.

Halak
Kedves Halak! Csalódottnak érzed magad. Vagy inkább megcsalatottnak? Biztosra te magad sem tudod, de gyanús jelekben bizonyára nincs hiány. Tedd a fejed hideg vízbe, ez több szempontból is hasznos lehet. Egyrészt lehűlsz, másrészt a halak nagyon is jól látnak a vízben. A pletykákról már nem is beszélve.

Forrás:http://www.noiportal.hu/ 
 


Kövess bennünket: Facebook oldalunk

Olvasta már?

- Menny és pokol

- Sünök, angyalok, ártó szellemek - Fény és a sötétség profán képzetekben

- Napi horoszkóp - 2015. január 26.

- Véletlenek, márpedig nincsenek!


Címlapon:

Ózd Az információ rohamléptekben, és széles körben terjedhet. De sokszor a valótlanságok, a hazugságok terjednek így. Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata.
Ózd Igazából ami megdöbbent, az, hogy a kislány szemmel láthatóan megszokta már a történteket. Szentandrássy Béla jegyzete.
Sziréna
ÓzdA magyar vaskohászat legszörnyűbb tragédiája történt 1990. március 3-án, szombaton, az Ózdi Kohászati Üzemekben.
ÓzdFazekas László megtért megváltójához az árnyékvilágból.
"MAGÁNVÉLEMÉNY"
ÓzdMennek előre mechanikusan tiporva -ölve akár... vakon - nem értve és látva ki az ki előttük áll.
ÓzdKik vagyunk Tisztelünk bármit mert köveket teszünk és koszorúkat helyezünk és közben csakis adunk egy napot, mert kell...
Ózd„De Mi közmunkások vagyunk. Elégedetlenséggel a jövő álmaival még mindig.”
ÓzdIgazából ami megdöbbent, az, hogy a kislány szemmel láthatóan megszokta már a történteket. Szentandrássy Béla jegyzete.
ÓzdDe mi van akkor, ha az ember az agyi fejlődésével, magasabb intelligenciájával eljut egy olyan pontra, amikor saját egója azt mondatja vele, hogy a gyerekvállalás felesleges teher? Kovács Gergely jegyzete...
LÉLEKzetvétel - Darmai Zsuzsanna rovata
ÓzdAz információ rohamléptekben, és széles körben terjedhet. De sokszor a valótlanságok, a hazugságok terjednek így. Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata.
ÓzdNe adjuk fel könnyen, ne mondjuk, hogy már késő! Még lehet esélyünk... Még megoldódhat a problémánk...
ÓzdFontos, hogy jól gondoljuk át, mi az, amihez tartozni akarunk, ki az, akit követünk. Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata
ÓzdA szabadság sokszor nem külső tényezőktől függ, hanem a belsőnktől, hogy a lelkünk mennyire szabad. Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata
ÓzdA gyermek is szépen fejlődik ha megkapja a szükséges feltételeket, és egyszer talán meg is érik, ha nem is pontosan az érettségire… Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata
"EMBERI"
A Borsod megyei Vadna településen élő Kovács Éva festőművésznek több sikeres kiállítása volt ebben az esztendőben. Életének fontos részévé vált a jótékonysági célból történő adományozás is. Józsa Zoltán beszélget Kovács Éva festőművésszel.
„Mert akinek a lelkivilága rendben van, az testileg is jól érzi magát.” Józsa Zoltán portréja Simon Zsókáról...
Azok akiket „elvetett” a sors viszont mégis büszkén vállalják ózdi gyökereiket.
Ózd„S ez is Ózd. Az eperfa, a tyúkudvar, a völgy, az emberek. Miközben írok, keresem az életnek az értelmét.” Józsa Zoltán portréja Kálnay Adélról.
ÓzdAz ózdi Olvasó volt a helyszíne Kormosné Kiss Ilona selyemfestő kiállításának 2017. november 18-án.
Visszatekintés - Józsa Zoltán rovata
ÓzdA cikk megjelenése óta eltelt közel 16 év, s lehetne kérdéseket jogosan feltenni. Mi történt, mi maradt a gyárból az eltelt idő függvényében? /a szerk./
FarkaslyukVisszatekintő rovatunkban Józsa Zoltán kollégánk írása 2002. november 04-én jelent meg.
ÓzdVisszatekintő rovatunk Józsa Zoltán mostani írása 2008-ban jelent meg az Észak-Magyarország című megyei napilapban.
KULT-KOR Emberek, értékek és normák
Borsodnádasd Az észak-borsodi városban, Borsodnádasdon élő és alkotó fegyvermestert sok ember ismeri az ózdi térségben...Józsa Zoltán portréja Járdán Józsefről
„igyekszem megörökíteni ami magával ragad ebből a csodálatos világból" Józsa Zoltán portréja Kovács Éva festőművészről
„És a szavakkal szépen meg lehet festeni bármit.” Józsa Zoltán portréja Kovács L. Istvánról
„ha a betűk következtében megnyílik a lélek és a képzelet”
Járdánháza Németh Istvánné Komáromy Mária 1955 óta él a Borsod megyében található Járdánházán. 40 éven keresztül az arlói általános iskolában tanított. Hosszú ideje a gyöngyfűzés profi művelője és oktatója
Ízvilág
Szinte bármikor jöhet, mindig finom, és mindig rengeteg fogy el belőle.
Napjainkban a csokoládé csomagolásán feltüntetik a kakaó arányát, de mi a különbség a 80 és a 60 százalékos között, és miért egészségesebb az előbbi?
Ha unja már a hagyományos születésnapi tortákat, jó hírünk van.
Hirtelen felindulásból elkövetett vacsorának, de vendégvárónak is finom.
A legegyszerűbb hozzávalók felhasználásával negyedóra leforgása alatt olyan édességet süthetünk, amely még különlegesebbé teszi a teázás vagy kávézás élményét.
Hasznos tippek
Senki sem szeret sorban állni a pénztárnál, hiszen a várakozással értékes perceket veszítünk. Különösen fájó ez egy hosszú munkanap után, amikor csak egy-két dologért ugrottunk be a boltba.
Ön is a hűtő ajtaján tárolja a tojásokat? Nem kellene. Bár kézenfekvő megoldás lenne a hűtő ajtaján lévő tárolókba tenni a tojásokat, a The Sun és a Daily Mail szakértőkre hivatkozva nem ajánlja.
Ezt a videót feltétlen nézd meg - érdemes! Nagyszerű ötletek!
Pintér István videó...
Interjú
ÓzdEz az interjú Bedő Gáborral készült, aki Ózdhoz közel 400km-re élt és még is ezt a várost választotta.
ÓzdMindenképpen akartam egy olyan napot szervezni, ami közösségi értéket teremt.
Sokszor elgondolkodom, hogy én milyen szerencsés vagyok. Hiszen, bár súlyosan mozgáskorlátozottként élem az életemet, az elmém, nincs korlátozva, csak a testem.
Természet
A fotók ugyan gyönyörűek, de a katasztrófa emlékét nem feledtetik.
DomaházaHová tűnt Medve (ördög) Alfonz világa....ha valaki ma a faluban jár, csak egy dolgokat lát változatlannak, a hegyeket dombokat, ők még megvannak.
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben