Ózd internetes közéleti magazinja - ma: 2018. január 21. vasárnap - Ágnes napja van.
Keresendő kifejezés:
Ezoterika
Napi horoszkóp - 2015. január 25.
Ózdi Magazin | 2015.01.25. | noiportal.hu

Mit jósolnak Önnek a csillagok mára...
Napi horoszkóp

2015. január 25.


Kos
Kedves Kos! Kicsit bolondos kedvedben vagy ezen a vasárnapon. Ezért ne csodálkozz, ha összevásárolsz egy csomó felesleges holmit. Ma ebben leled örömödet. Az esti meghívást ne mondd le, hiszen – amilyen szerencséd van – érdekes ismeretségeket köthetsz. Talán a várva várt Oroszlán is feltűnhet a láthatáron.

Bika
Kedves Bika! Megülős fajta vagy, nem szívesen mozdulsz. Ha megkedveled a helyeket, embereket, igen nehezen válsz meg tőlük. A bizonytalan ismeretlen nem vonz delejes erővel, inkább elbizonytalanít. Úgyhogy nincs más kiút, mérlegre kell tenned a költözésed mellett, és ellen szóló érveket, körülményeket.

Ikrek
Kedves Ikrek! Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, amiért csakis önmagadat okolhatod. Ahelyett, hogy belátnád hibáidat, mindenáron bűnbakot keresgélsz, és ezzel a magatartásoddal csak tovább mélyíted a szakadékot környezeted és önmagad között. Építs hidat, mely átíveli a szakadékot, és te lépj rá elsőként.

Rák
Kedves Rák! Engedd szabadjára képzeletedet, ne állíts magadnak korlátokat! Van azokból úgyis elég. Légy felszabadult és barátságos! Ne hallgass senkire, aki jókedved láttán sötét jóslataival próbálja meg kedvedet szegni. Ma semmiképpen se feledkezz meg szeretteidről, inkább oszd meg velük is jó kedvedet.

Oroszlán
Kedves Oroszlán! Az Oroszlán köztudottan családszerető lény. Arról már igazán nem tehet, hogy alig jut ideje ezt bizonygatni. De talán ma! Ne törd a fejedet kibúvókon, és házon kívüli elfoglaltságokon. Számtalan tennivaló vár rád otthon is. Ha eddig mosolyszünet volt, hidd el, estére minden rendbe jöhet.

Szűz
Kedves Szűz! Rendkívül jó kondícióban vagy, remekül érzed magad. Úgy gondolod, ez feljogosít arra, hogy olyasmibe belevágj, amiről máskor álmodni sem mernél. Vigyázz, nem biztos, hogy mindig ki kell aknáznod a kínálkozó lehetőségeket. Jusson eszedbe: adódhat olyan helyzet, amikor szükség lesz tartalékokra.

Mérleg
Kedves Mérleg! Eseménytelenül, mi több, unalmasan telik el ez a vasárnap. Már-már szeretteid idegeire mész, mert nagyon rosszul viseled az ilyen csendes, üres napokat. Amíg azon munkálkodsz, hogy összehozz valami elfogadható programot, az alatt észre sem veszed az önmaguktól feltárulkozó lehetőségeket.

Skorpió
Kedves Skorpió! A hónap utolsó napjai Skorpiók életében akár vízválasztó is lehet. El kell határozniuk, hogy merre indulnak el, kivel társulnak, vagy kitől szabadulnak meg. Túlságosan nem bízhatsz a véletlenben, ezért alaposan körül kell nézned, nehogy csapdába ess. Most inkább csak futó kalandokban reménykedhetsz.

Nyilas
Kedves Nyilas! A mai barátságtalan napon jól teszed, ha nem szősz nagyravágyó terveket. Hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek veled. Többen is megkeresnek, választhatsz, kivel mész és mit csinálsz. Régi barátok, barátnők is felbukkanhatnak, és estére még buliba is invitálhatnak. Szerencsés este ígérkezik.

Bak
Kedves Bak! Adott annak a lehetősége, hogy barátaid, szeretteid körében jól érezd magad. Mindössze egy intelem kapcsolódik a mai naphoz: semmit ne vigyél túlzásba! A túlzott alkoholfogyasztás tönkreteheti közérzetedet, mert érzékennyé vált szervezeted könnyebben reagál rá. Kirándulásra is kiváló ez a nap.

Vízöntő
Kedves Vízöntő! A viharfelhők elvonultak, a nap ismét kisütött nálad. Csupán az egymást méregető-kerülgető, óvatos együttlét emlékeztet arra, hogy tegnap még igen csak „dühöngtek az elemek”. Ma mindenesetre olyan vagy, mint a kezes bárány. Vannak ilyen napok, és még csak nem is a legrosszabbak közül valók.

Halak
Kedves Halak! Csalódottnak érzed magad. Vagy inkább megcsalatottnak? Biztosra te magad sem tudod, de gyanús jelekben bizonyára nincs hiány. Tedd a fejed hideg vízbe, ez több szempontból is hasznos lehet. Egyrészt lehűlsz, másrészt a halak nagyon is jól látnak a vízben. A pletykákról már nem is beszélve.

Forrás:http://www.noiportal.hu/ 
 


Kövess bennünket: Facebook oldalunk

Olvasta már?

- Menny és pokol

- Sünök, angyalok, ártó szellemek - Fény és a sötétség profán képzetekben

- Napi horoszkóp - 2015. január 26.

- Véletlenek, márpedig nincsenek!


Címlapon:

E körben nem csak a klímaváltozásra, a globális felmelegedésre kell gondolni a tudós szerint, hanem például a fajok tömeges kihalására, a mai értelemben vett mezőgazdaság vagy az ipari alapú emberi civilizáció végére.
Ózd Farkas Péter Barnabás országgyűlési képviselőjelölt Facebook oldaláról - változtatás nélkül - közöljük Riz Gábor képviselő úrhoz írt nyílt levelét...
Ózd Riz Gábor országgyűlési képviselő válasza Farkas P. Barnabás alpolgármester nyílt levelére...
Ózd „Akinek sok van, annak még több kell, a pénz által hatalmat érez a kezében. De a pénzt, és valójában semmit nem vihetünk magunkkal, csupán a jellemünket„ Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata
Helyi Hírek
ÓzdVádemelési javaslattal éltek a rendőrök azzal az ózdi férfival és fiával szemben, akik egy helyi ingatlan udvaráról elloptak egy német juhászkutyát.
ÓzdAz ózdi rendőrök a lakosság segítségét kérik az egyik ruházati boltban történt lopás elkövetőjének azonosításához.
ÓzdEgy ózdi férfi ittasan nekihajtott egy rendőrautónak, amelyet követően intézkedés alá vonták a járőrök, majd másnap újra kiszűrték a forgalomból.
"MAGÁNVÉLEMÉNY"
Ózd„És nem akárhol élek. Nem az indonéziai emberevők lakta dzsungelében. Nem is a jeges tundrán vagy a perzselő sivatag közepén, hanem Európa szívében.” Agócs László jegyzete.
Ózd„A Digitális Erőműben vagyok. Mizerák István fotóművész 75 éves lenne és ebből az alkalomból lányai hetvenöt általa készített fotót állítottak ki a hozzá méltó környezetben.” Szentandrássy Béla jegyzete.
ÓzdMai életünk pillanatai... Az emberi sorsok irányának alakulása a lét fokmérője. Ki - ki az egzisztencia melyik szintjén helyezkedik el, napi élete hogyan alakulhat. Józsa Zoltán jegyzete.
Ózd„Többségük egoizmusra épül, ezért nem fejleszt, inkább visszaránt - össze zsugorít! Ragyina Nikoletta tollából...
Ózd„Azt, hogy most e sorokat írhatom, annak köszönhetem, hogy kb. 25000 gén meghatároz engem.” Kovács Gergely jegyzete.
LÉLEKzetvétel - Darmai Zsuzsanna rovata
Ózd„Akinek sok van, annak még több kell, a pénz által hatalmat érez a kezében. De a pénzt, és valójában semmit nem vihetünk magunkkal, csupán a jellemünket„ Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata
Ózd„A jókívánságok sorába beletartozik a békesség. Mit szoktunk egymásnak kívánni? ” Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata.
Ózd„Tudjunk adni, tudjunk elfogadni, és tudjunk kérni is ha kell!” Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata.
ÓzdHasznos lehet, ha nemcsak az eseményekre koncentrálunk, hanem a lelki életünkre is.Raffainé Darmai Zsuzsanna rovata
Ózd„Ilyenkor Karácsonykor együtt van a család. Amennyire lehetőségünk van, ilyen valódi együttléteket vigyünk be a hétköznapokba is!” Raffainé Darmai Zsuzsanna gondolatai.
"EMBERI"
A Borsod megyei Vadna településen élő Kovács Éva festőművésznek több sikeres kiállítása volt ebben az esztendőben. Életének fontos részévé vált a jótékonysági célból történő adományozás is. Józsa Zoltán beszélget Kovács Éva festőművésszel.
„Mert akinek a lelkivilága rendben van, az testileg is jól érzi magát.” Józsa Zoltán portréja Simon Zsókáról...
Azok akiket „elvetett” a sors viszont mégis büszkén vállalják ózdi gyökereiket.
Ózd„S ez is Ózd. Az eperfa, a tyúkudvar, a völgy, az emberek. Miközben írok, keresem az életnek az értelmét.” Józsa Zoltán portréja Kálnay Adélról.
ÓzdAz ózdi Olvasó volt a helyszíne Kormosné Kiss Ilona selyemfestő kiállításának 2017. november 18-án.
Visszatekintés - Józsa Zoltán rovata
ÓzdVisszatekintő rovatunk Józsa Zoltán mostani írása 2008-ban jelent meg az Észak-Magyarország című megyei napilapban.
ÓzdSokak által ismert ember az észak-borsodi városban Kerékgyártó Mihály. Intellektuális alkat, segítőkész ember. Józsa Zoltán rovata
ÓzdTalálkozás az aranymisés Mag Mátyással... Józsa Zoltán rovata...
KULT-KOR Emberek, értékek és normák
Borsodnádasd Az észak-borsodi városban, Borsodnádasdon élő és alkotó fegyvermestert sok ember ismeri az ózdi térségben...Józsa Zoltán portréja Járdán Józsefről
„igyekszem megörökíteni ami magával ragad ebből a csodálatos világból" Józsa Zoltán portréja Kovács Éva festőművészről
„És a szavakkal szépen meg lehet festeni bármit.” Józsa Zoltán portréja Kovács L. Istvánról
„ha a betűk következtében megnyílik a lélek és a képzelet”
Járdánháza Németh Istvánné Komáromy Mária 1955 óta él a Borsod megyében található Járdánházán. 40 éven keresztül az arlói általános iskolában tanított. Hosszú ideje a gyöngyfűzés profi művelője és oktatója
Ízvilág
Ha fogytán vagy ötletekből mit ennél, de azért húsos, szeghalmi aprópecsenye recept!
El­in­dult igazi hó­dító út­jára az egyik legfinomabb és legkönnyebben elkészíthető ma­gyar étel! Vi­lág­szerte imád­ják a di­é­tá­zók.
Cso­dá­la­tos ka­rá­cso­nyi de­ko­rá­ció, ami nem­csak gyö­nyörű, de finom is!
Ha fogytán vagy ötletekből mit ennél, de azért húsos, római csirkemáj recept!
Ezt a húsételt a Kuruc pecsenye ihlette egész kis eltéréssel.
Hasznos tippek
Ezt a videót feltétlen nézd meg - érdemes! Nagyszerű ötletek!
Néhány jó tanács egy erdélyi nagyika közel évszázados virágápolási tapasztalataiból: filléres ötletektől a praktikus megoldásokig. És még sok minden másról.
ÓzdÉrdemes rajta elgondolkodni, hogy melyik a fontosabb. Nyilván mind a kettő szükséges a közlekedésben, én azért a látszani részt egy kicsit fontosabbnak tartom.
Pintér István videó...
Interjú
ÓzdEz az interjú Bedő Gáborral készült, aki Ózdhoz közel 400km-re élt és még is ezt a várost választotta.
ÓzdMindenképpen akartam egy olyan napot szervezni, ami közösségi értéket teremt.
Sokszor elgondolkodom, hogy én milyen szerencsés vagyok. Hiszen, bár súlyosan mozgáskorlátozottként élem az életemet, az elmém, nincs korlátozva, csak a testem.
Természet
DomaházaHová tűnt Medve (ördög) Alfonz világa....ha valaki ma a faluban jár, csak egy dolgokat lát változatlannak, a hegyeket dombokat, ők még megvannak.
A világ szerencsére nem csak Eiffel-toronyból, Big Benből, piramisokból és Szabadság-szoborból áll, és ugyan fehér foltok már nincsenek a térképeken, de akadnak még olyan természeti szépségek, amelyeket kevésbé kapott fel a mainstream turizmus.
|
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben